EVENT

HELA - COACH HANS OBRELIUS

21 September 2017 Nyköpings Teater

Ett föredrag som utforskar vår potential att leva vårt liv fullt ut.

 

Hans Obrelius visar hur vi med ny forskning och gammal visdom kan hitta motivation och inspiration för att nå framgång i livet. Vad behöver vi för att vara lyckliga? Vad kan vi lära oss av andra som har lyckats inom områden som sport, vetenskap, konst. Vad har vi lärt oss om hjärnan och vår biologi. Vad är viktigast för just dig? Hur kan vi hitta vårt bästa tillstånd! Är vi den vi drömt om att bli? Kan vi optimera våra liv för vår egen del och för världen omkring oss.

 

Målet med kvällen är att du ska få med dig redskap och idéer för att göra den positiva förändring du drömmer om.

WORKSHOP

En färre antal deltagare i en workshop, där vi går på djupet med olika övningar och meditationer.

Denna workshop har jag själv har utformat utifrån olika läror bland annat från Buddhistisk psykoterapi och Mindfulness och modern forskning om känslor och hur vår hjärna fungerar. Man ser till sina egna behov och önskningar och tittar på vilka hinder som hindrar just mig från att leva det liv jag önskar. Målet är att leva ett liv utifrån vårt hjärta.

 

 

MEDVETEN NÄRVARO

 

Medvetenhet är nyckeln till att kunna arbeta på sig själv.

Medvetenhet blir till ett redskap som hjälper oss att hantera vardagen, att återkomma till det viktiga i livet. Vi mediterar och gör övningar kring tacksamhet, förlåtelse och medkänsla. Vi går igenom olika praktiska övningar så vi kan frambringa vårt sanna och bästa tillståndet.

 

Under denna workshop arbetar vi med oss själva på djupet. Vi tar kontakt med vårt hjärta. Vi diskuterar känslor och provar olika metoder och övningar som kan hjälpa oss i det vardagliga livet. Meditation är en av metoderna vi får lära oss.

 

Kursen riktar sig till dig som känner att du behöver tid att titta innåt och hitta det som är du. Vi ger oss tid att hinna ikapp oss själv. Vi undersöker våra grundläggande behov och känslor. Vi undersöker hur vi kan bli mer närvarande i våra relationer och hur vi kan hantera återkommande beteenden och mönster. Vi ser hur vi kan utvecklas inom olika områden som andlighet, hälsa mm.

 

Vi tittar på vad ditt hjärta önskar?

 

  • Mål och visioner

 

  • Behov och känslor

 

  • Relationer och förhållanden

 

  • Kropp och hälsa

 

  • Meditation - Stillhet och frid

 

  • Heartfullness - Kärleksfull närvaro

 

  • Andlig utveckling

 

  • Andningsövningar

 

 

COACH OBRELIUS

 

HELA TERAPI

COACHING och BEHANDLING

WORKSHOP

HEARTFULNESS

Helhjärtad Närvaro

NYKÖPING FLEN ESKILSTUNA

Tel: +46 703 94 93 91

PAYMENT METHODS:

Swish Faktura Cash

moms-reg