Event

En föreläsning som inspirerat till bättre val och vanor

Ny vetenskap möter gammal visdom.

Mindfulness

Närvaro

Meditation

Rörelse

Andning

Flow

Grit

Peak performance

Mindset

 

Detta är föreläsningen som kan inspirera oss och andra till ett rikare liv.

 

LIVET100% tar upp de fundamentala delarna som vi bör optimera för att fungera på bästa sätt och för att må bra. Hur vi kan använda oss av mål och visioner och hur vi på bästa sätt arbetar för att förverkliga dessa och utvecklas som individer och som team. Om vi kan förändra oss själva så kommer det att påverka det större sammanhanget.

 

Föreläsningen utforskar vår potential att leva vårt liv fullt ut och visar hur vi med ny forskning och gammal visdom kan hitta motivation och inspiration för att nå framgång i livet.

 

Vi tar upp hälsa och välmående, rörelse, andning, hur vi skapar positiva vanor och tankesätt, vi ser på våra möjligheter. Att vi när som helst kan förändra vårt sätt att leva. Trygghetsbubbaln och utmaningen. Talar om ny forskning kring meditation och närvaro. Hur kan vi odla ihärdighet. Hur kan vi skapa de bästa förutsättningarna för att lyckas?

 

Hur kan vi hitta vårt bästa tillstånd, och är vi den vi drömt om att bli? Målet med kvällen är att du ska få med dig redskap och idéer för att göra den positiva förändring du drömmer om.

 

Är du intresserad av denna föreläsning så tveka inte att ta kontakt så kan vi tillsammans ta fram ett bra koncept för just ditt företag.

Passar utmärkt för Kick off och personalmöte. Samt som inspiration på event och möten. Alla har nytta av det jag går igenom gammal som ung.

VI ÄR FÖRÄNDRING?

© Copyright. Hans Obrelius